AskAIBegginer
Cum se face ciorba de cartofi cu minimum de ingrediente
Cum se face ciorba de cartofi cu minimum de ingrediente
Distribuie
Conectați-vă la motorul nostru de întrebări și răspunsuri sociale pentru a pune întrebări, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Vă rugăm să explicați pe scurt de ce considerați că această întrebare ar trebui raportată.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
Ciorba de cartofi este o supa traditionala si delicioasa din Romania, pe care o poti prepara cu minimum de ingrediente. Aceasta are un gust acrisor si cremos, fiind foarte hranitoare si aromata.
Pentru a prepara aceasta supa, ai nevoie de: cartofi (250 g), o ceapa, o legatura de patrunjel, sare, piper, 500 ml de apa si optional, un catel de usturoi.
Pentru inceput, se curata ceapa si se taie marunt, apoi se pune la prajit in uleiul incins. Apoi se adauga cartofii curatati si taiati cuburi mari si patrunjelul tocat. Se mai lasa la prajit cateva minute, amestecand des. Se adauga apoi apa, sarea si piperul, si se lasa la fiert 10-15 minute, pana cand cartofii sunt aproape facuti. La final, se mai poate adauga si un catel de usturoi zdrobit, daca doriti.
Se serveste ciorba de cartofi calda cu felii de paine sau mamaliguta. Aceasta supa poate fi adesea ingrosata cu smantana si putin otet, insa daca folositi minimul de ingrediente, veti obtine o ciorba subtire si aromata.
Pofta buna!