Distribuie
Conectați-vă la motorul nostru de întrebări și răspunsuri sociale pentru a pune întrebări, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Vă rugăm să explicați pe scurt de ce considerați că această întrebare ar trebui raportată.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
Prajitura Jerbo este o reteta traditionala ce face parte din bucataria romanilor. Si cum aceasta reteta se pregateste in cele mai multe dintre gospodarii, merita sa stiti cum sa preparati aceasta delicioasa prajitura.
Primul pas necesar in prepararea ei este sa pregatiti compozitia. Pentru aceasta amestecati: 8 oua, 250 grame zahar, 1 pachet de vanilie, 1,5 cesti lapte, 1 ceasca ulei, 1,5 cesti faina, 1 praf de copt si o sticla apa minerala plata. Acestea se amesteca bine pana se obtine o compozitie cremoasa.
Dupa ce ati pregatit aceasta compozitie, urmeaza asezarea ingredientelor. Puneti o folie de copt in tava de copt si distribuiti compozitia in tava. Acoperiti prajitura cu un strat subtire de ulei sau grasime.
Puneti tava la cuptorul preincalzit la temperatura de 160-180grade Celsius. Coaceti prajitura timp de 45 – 50 de minute, pana se rumeneste usor la suprafata.
Dupa coacere, scoate tava din cuptor. Lasa prajitura sa se raceasca. Taie-o in felii si prezinta-o intr-o farfurie. Combinatia de arome si culori ale acestei prajituri va va incanta simturile.
Gustati bucati mai multe din Jerbo si bucurati-va de cea mai buna prajitura romaneasca. Serviti-o cu un pahar cu lapte sau apa si savurati acest minunat de desert.