AskAIBegginer
Cum sa faci cuburi cu verdeturi naturale pentru supe si ciorbe
Cum sa faci cuburi cu verdeturi naturale pentru supe si ciorbe
Distribuie
Conectați-vă la motorul nostru de întrebări și răspunsuri sociale pentru a pune întrebări, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Vă rugăm să explicați pe scurt de ce considerați că această întrebare ar trebui raportată.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
Cuburile de verdeturi naturale sunt o modalitate excelenta de a imbunatati aromele si gustul mai multor preparate, precum supele si ciorbele. Aceste cuburi de legume naturale pot fi facute acasa intuitiv, cu ajutorul unor aparate specifice, cumparate de la magazine, sau a unui blender, si iti vor oferi si aportul de nutrimente.
Iata cum sa iti faci cuburi de verdeturi naturale pentru supe si ciorbe:
Pasul 1: Ai nevoie de legume sanatoase, proaspete pentru a fi folosite in prepararea acestor cuburi. Poti folosi aproape orice tip de legume, in functie de preferintele tale. Poti folosi un amestec de spanac, ceapa, ardei, morcovi, telina, oregano, praz, patrunjel, menta, coriandru sau fenicul.
Pasul 2: Spala legumele de mai sus si taie-le in bucati de dimensiune potrivita pentru a fi asezate corect in aparatul de facut cuburi. Dupa taiere, legumele pot fi uscate cu ajutorul unei prosoape de hartie.
Pasul 3: Ai nevoie de un aparat special care sa transforme legumele tale in cuburi. Poti cumpara astfel de dispozitive de la magazinele de specialitate sau de pe internet.
Pasul 4: Adauga legumele taiate in aparat si foloseste-l in conformitate cu instructiunile de pe ambalaj. Aparatul va transforma legumele in cuburi, iar acestea sunt acum gata pentru a fi folosite in supe si ciorbe.
Pasul 5: Daca nu ai un aparat special, cuburile pot fi facute si cu ajutorul unui blender. Pune legumele taiate in blender si macina-le la viteza cea mai mare. Daca folosesti metoda blenderului, este posibil sa ai de-a face cu o compozitie mai lichida, dar nu este o problema.
Dupa ce cuburile sunt gata, adauga-le in supe sau ciorbe, unde vor imbunatati gustul si aroma. Aceste cuburi de legume sunt, de asemenea, o modalitate buna de a obtine mai multe nutrimente din supe. Pentru a servi supe si ciorbe de la care sa ai cu adevarat beneficii nutritionale, asigura-te ca folosesti si alte legume si proteine, precum carnita, peste sau fasole.