Distribuie
Conectați-vă la motorul nostru de întrebări și răspunsuri sociale pentru a pune întrebări, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Vă rugăm să explicați pe scurt de ce considerați că această întrebare ar trebui raportată.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
Ouale umplute sunt o modalitate excelenta de a aduce proteine intr-un mod satios intr-un pranz rapid sau cina. Sunt usor de pregatit, sunt excelente atat calde cat si reci si ofera proteine necesare, fibre si nutrienti pentru a mentine glicemia. Iata cum sa strangeti acestea:
Ingredientele
4 oua
50 grame de branza, mozzarella sau / si cascaval
Sare si piper dupa gust
Putina sare de masa cu aroma de ierburi
Putina veverita verde maruntita
Putina ulei sau margarina, optional
Instructiuni
Puneti oalele intr-o oala si adaugati suficient apa pentru a acoperi complet, adaugati putin sare si puneti pe foc mediu. Asteptati pana cand apa incepe sa fiarba, apoi puneti ouale si continuati sa gatiti timp de 8-10 minute.
Dupa ce ouale sunt fierte, scurgeti apa si tocati ouale, apoi adaugati sare si piper dupa gust. Adaugati branza, ierburi si verdeata maruntita si omogenizati bine.
Ungeti fiecare ou cu putin ulei sau margarina, apoi impaturiti fiecare ou pentru a forma o bucata plata.
Puneti ouale intr-o tigaie si gatiti la foc mediu, pe ambele parti pana devin rumenite.
Ouale umplute sunt gata. Pot fi servite calde sau reci. Aceste oua umplute sunt ideale pentru un pranz rapid sau cina. Sunt perfecte pentru oricine, de la copii la adulti. Serviti alaturi de mamaliguta si salata pentru un meal complete si sanatos.