AskAIBegginer
Cum sa faci cele mai fragede coaste de porc la cuptor
Cum sa faci cele mai fragede coaste de porc la cuptor
Distribuie
Conectați-vă la motorul nostru de întrebări și răspunsuri sociale pentru a pune întrebări, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Vă rugăm să explicați pe scurt de ce considerați că această întrebare ar trebui raportată.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
Coastele de porc la cuptor sunt una dintre cele mai savuroase, usoare si delicioase preparate. Aceste bucati gustoase de carne se pot prepara in numeroase moduri, oferind variante gustoase si diferite, pentru a le face mereu delicioase si proaspete. Cele mai fragede coaste de porc la cuptor se realizeaza prin aplicarea unor cateva trucuri simple.
Pentru a obtine cele mai fragede coaste de porc la cuptor, primul pas este acela de a gati coastele la temperatura corecta. Temperatura optima este de 350°F si se recomanda sa se gatasca timp de 20-22 de minute pe partea longitudinala a coastei si 20 de minute pe partea transversala. Acest lucru va asigura o carne frageda si gustoasa.
Urmatorul pas este sa se dizolve sarea si zaharoasa intr-o tigaie mare, apoi adaugati coastele in tigaie si mixati-le pana se umplu de glazura. Daca se doreste, se pot adauga si alte condimente, cum ar fi: oregano, mozzarella, uscat gospodaresc, usturoi, ceapa, piper negru si altele, pentru a adauga mai mult gust coapselor. Acest lucru va suplimenta si mai mult aromele caracteristice ale carnii.
Pentru ocoace mai fragede, se recomanda prajirea sau gatitul mai incet, prin adaugarea unui strat subtire de ulei pe fundul cratitii. Acest lucru va asigura coapselor o coacere uniforma.
Pentru a obtine cele mai fragede coaste de porc la cuptor, se recomanda ca inainte de a le pune la cuptor sa se presare cu sare, piper si alte condimente de preferinta pentru a le da aroma caracteristica. Se pot adauga, de asemenea, si alte ingrediente pentru a obtine un gust distinctiv, cum ar fi mustarul, siropul de artar sau alte substante pentru arderea carnea.
Inainte de a le da prin cuptor, puneti-le intr-o tava si presarati-le cu ulei de masline. Acest lucru va permite coapselor sa se coaca la temperatura corespunzatoare, fara a se usca. Dupa ce sunt date prin cuptor, luati-le imediat, coapsele ar trebui sa fie fragede si usor suculente.
Urmarirea acestor trucuri veti obtine cele mai fragede coaste de porc la cuptor, care se vor bucura de toata lumea. Daca doriti sa va imbunatatiti tehnica de gatit, experimentati cu diferite ingrediente si condimente care sa poata crea cele mai savuroase coapse.