AskAIBegginer
Cum sa faci slanina de casa. Moduri de preparare
Cum sa faci slanina de casa. Moduri de preparare
Distribuie
Conectați-vă la motorul nostru de întrebări și răspunsuri sociale pentru a pune întrebări, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Vă rugăm să explicați pe scurt de ce considerați că această întrebare ar trebui raportată.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
Slanina de casa este o delicioasa optiune sanatoasa pentru carne, si se prepara usor cu ajutorul unor procese simple. Mananca-o crua sau afumata, inventeaza fantezii culinare pe baza slaninei sau ofera-i un gust excelent mancarurilor tale savuroase. Practic, slanina de casa devine un ingredient indispensabil pentru pregatirea mancarurilor delicioase.
Iata ce trebuie sa faci pentru a prepara slanina de casa:
Ai nevoie de:
-1 kg de slanina cruda
sare
condimente
2 linguri de zahar
otet
borcan mare cu capac etans
Instructiuni:
Spala bine slanina si cauta urmele de grasime si oase. Taie carnea in bucati mai mici.
Asezoneaza carnea cu un amestec de sare, condimente si zahar.
Pune bucatile de slanina intr-un borcan mare.
Toarna otetul peste bucatile de slanina.
Acopera borcanul si agita-l pentru a amesteca sarea si condimentele.
Lasa borcanul la frigider timp de minimum 7 zile sau pana se inmoaie bucatile de slanina.
Scoate bucatile de slanina si pune-le la odihnit.
Poti servi slanina de casa cu orez alaturi de legume sau prajite. Slanina de casa poate fi pastrata 3-4 luni in frigider. Cu conditia sa fie pastrata corect dupa ce a fost pregatita.
Slanina de casa este o alegere sanatoasa pentru carne si bea si foarte usor de pregatit. Arata-ti abilitatile culinare si prepara slanina de casa pentru a incanta gusturile familiei si Prietenilor tai.