AskAIBegginer
Cum sa faci pritocitul vinului si in ce perioada
Cum sa faci pritocitul vinului si in ce perioada
Distribuie
Conectați-vă la motorul nostru de întrebări și răspunsuri sociale pentru a pune întrebări, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Vă rugăm să explicați pe scurt de ce considerați că această întrebare ar trebui raportată.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
Vinul este o băutură apreciată în întreaga lume. Este populară în special pentru a se bucura împreună cu o masă sau o întâlnire. Dar, uneori, vinul poate fi prea puternic sub forma sa integrală, iar consumatorii pot dori să mai dulcească gustul. O soluţie este pregătirea unui vin pritocit.
Cerealia de vin este de asemenea cunoscută sub numele de vin polifonat, şi se obţine adăugând dulceaţă la vin. Pritocitul se poate prepara fie preparând o soluţie de miere sau zahăr, ori adăugând vin spumant. Acest lucru poate crea un gust mai plăcut, adecvat pentru toate tipurile de vinuri.
De obicei, pritocitul se prepară într-o perioadă scurtă, între 3 şi 6 luni. Procesul de pregătire a vinului pritocit începe cu filtrarea vinului şi păstrarea acestuia într-un recipient sterilizat. Se adaugă soluţia de dulceaţă, apoi se mestecă vinul până la concentraţia dorită. De obicei, se consumă curat sau cu gheaţă.
Înainte de a servi vinul pritocit, îmbutelierea trebuie manipulată încet, pentru a se evita dezintegrarea scoarţei de pe porţiunea în care se adaugă soluţia de dulceaţă.
Dacă se regăsesc toate ingredientele necesare, pregătirea vinului pritocit poate fi o activitate distractivă. Acesta poate fi pregătit acasă sau în buticurile specializate din întreaga lume. Acest lucru poate fi, de asemenea, un bun mod de a de-a aduce un gust mai dulce vinurilor prea acide, îmbunătăţind experienţa de servire a acestora.