Distribuie
Conectați-vă la motorul nostru de întrebări și răspunsuri sociale pentru a pune întrebări, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Vă rugăm să explicați pe scurt de ce considerați că această întrebare ar trebui raportată.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
Siropul de papadie (miere) este un preparat natural delicios si adesea folosit ca si indulcitor natural sau ca un ingredient pentru retete delicioase si usoare. Avand un gust dulce-acrisor, cu o aroma fragila, acest sirop este o alternativa minunata la produsele care contin zaharuri artificiale si indulcitori chimici. Iata cum poti prepara sirop de papadie acasa!
In primul rand, trebuie sa ii pregatesti ingredientele: papadie, apa si miere (optional). Arunca frunzele uscate de papadie intr-un bol si toarna apa peste ele, astfel incat sa acopere frunzele complet. Lasa bulionul sa se raceasca timp de 3 ore.
Dupa ce bulionul s-a racit, toarna-l intr-o sticla sau borcan si adauga miere, dupa cum doresti. In functie de cat de dulce tu doresti siropul, poti adauga cat miere vrei. In cazul in care nu doresti sa adaugi miere, poti adauga un pic de stevia sau sirop de jufa pentru unplus de dulceata. Incearca siropul de papadie si vezi ce iti place cel mai mult.
Pune sticla sau borcanul cu siropul obtinut in frigider timp de 24 de ore. Pastreaza-l in frigider si consuma-l de 1-2 ori pe zi sau la oricare din alimentele care necesita indulcire naturala.
Siropul de papadie (miere) te poate ajuta sa iti echilibrezi nivelul zaharului din sange si sa iti imbunatatesti metabolismul. In plus, facut acasa, acest sirop nu va contine arome sau conservanti, asigurandu-ti asa ca este un indulcitor sanatos si natural.