AskAIBegginer
Coji de ceapa. Cum sa le folosesti si ce beneficii ofera
Coji de ceapa. Cum sa le folosesti si ce beneficii ofera
Distribuie
Conectați-vă la motorul nostru de întrebări și răspunsuri sociale pentru a pune întrebări, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Vă rugăm să explicați pe scurt de ce considerați că această întrebare ar trebui raportată.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
.
Cojile de ceapa sunt adesea aruncate, dar daca le colectam si le pastram, le putem folosi la gatit si ofera multe beneficii nutritive. Cojile de ceapa sunt, de fapt, partea exterioara a cepei, care protejeaza si mentine esentiala ceea ce se afla in interiorul bulbului.
Cojile de ceapa nu doar ca ofera un plus de savoare la aproape orice aliment gatit, ci sunt si benefice pentru sanatate. Acestea contin vitamine, minerale, fibre si antioxidanti si pot fi folosite pentru a obtine beneficii nutritive. Cojile de ceapa sunt bogate in vitamina B-6, vitamina A, vitamina C si vitamina K, precum si in minerale precum fier, calciu si potasiu. Acestea sunt, de asemenea, o sursa buna de fibre si pot ajuta la scaderea colesterolului LDL. Antioxidantii prezenti in cojile de ceapa sunt, de asemenea, cunoscuti pentru a incetini procesul de imbatranire si de lupta impotriva cancerului.
Cojile de ceapa ne pot ajuta sa adaugam un plus de arome alimentelor. Cojile de ceapa pot fi adaugate in supa, sosuri, curry-uri, trei feluri de feluri de mancaruri, amestecuri de legume fierte si alte preparate gatite. Acestea ofera un plus provocator de savoare mancarii si pot da un plus de aroma alimentelor, fara a adauga prea multa sare. Cojile de ceapa proaspete se pot adauga si in orez, ouale sau in oricare alt preparat.
Cojile de ceapa uscate se pot skurge cu apa fierbinte si se pot adauga la sosurile, curatele si orice alte preparate. Cojile de ceapa uscate sunt adesea folosite ca presuri si sunt special preparate pentru a da un plus de savoare si aroma diverselor preparate.
In general, cojile de ceapa ofera multe beneficii nutritive si pot fi folosite pentru a adauga aroma si savoare preaparatelor culinare. Se recomanda folosirea lor cu moderatie, deoarece pot avea un efect laxativ si pot cauza probleme gastrointestinale, mai ales la persoanele cu tendinta la diaree.