AskAIBegginer
Cum sa faci carnitul rosiilor si la ce ajuta
Cum sa faci carnitul rosiilor si la ce ajuta
Distribuie
Conectați-vă la motorul nostru de întrebări și răspunsuri sociale pentru a pune întrebări, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Vă rugăm să explicați pe scurt de ce considerați că această întrebare ar trebui raportată.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
Carnițul roșiilor este o versiune deliciosă, simplu de preparat și oferă o mulțime de beneficii pentru sănătate. Această rețetă poate fi modificată pentru a se potrivi gusturilor diverse și poate fi servită atât pentru cină cât și pentru prânz. Este una dintre mâncărurile pe care oamenii o fac din nou și din nou, atât pentru a se bucura de gustul bun, cât și pentru benefiicile sănătății pe care le ofer.
Ingrediente:
5-6 roşii mari, tăiate cubuleţe
4 căţei de usturoi, tăiaţi lat
1/4 cană de ulei
1/4 ceaşcă de suc de lămâie
1/4 ceaşcă de oregano
1 ceaşcă de spaghetti
1/4 linguriţă de sare
Instructiuni:
Preîncălziţi cuptorul la 350 grade Fahrenheit.
Într-un vas uşor, adăugaţi roşiile, usturoiul, uleiul de măsline, suc de lămâie, oregano şi sare. Amestecaţi toate ingredientele până când este bine amestecat.
Turnaţi compoziţia într-o tavă de copt, care a fost preîncinghrată.
Aşezaţi spaghetti-ul pe frumos pe partea de sus a compoziţiei.
Puneţi tava în cuptor şi gătiţi amestecul timp de 20-30 de minute.
Serviţi călduros.
Acesta reţetă oferă un mod uşor de a se bucura de toate beneficiile pentru sănătate ale roşiilor. Roşiile sunt încărcate cu antioxidanţi, minerale şi vitamine, care contribuie la o mai bună digestie, un sistem imunitar mai puternic şi o oase mai puternice. Roşiile sunt, de asemenea, o sursă de vitamina C şi pot ajuta la reducerea riscului de boli cardiovasculare. Rețeta conține, de asemenea, usturoi care conține alicină care e un puternic agent anti-bacterian și anti-inflamator pentru tratarea infecțiilor.
Acest carnit roşiilor este o gustare uşoară, delicioasă, sănătoasă și nutritivă care poate fi servită atât pentru prânz cât și pentru cină. Merită să încercați această rețetă.