AskAIBegginer
Cum se face salata Coleslaw. Reteta si lista cu ingrediente
Cum se face salata Coleslaw. Reteta si lista cu ingrediente
Distribuie
Conectați-vă la motorul nostru de întrebări și răspunsuri sociale pentru a pune întrebări, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Vă rugăm să explicați pe scurt de ce considerați că această întrebare ar trebui raportată.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
Salata Coleslaw este una dintre cele mai populare salate din cultura noastra culinara. Este usor de preparat, plina de nutrienti si delicioasa, necesitand doar cateva ingrediente simple. Salata Coleslaw poate fi servita la orice fel de masa sau poate fi folosita la prepararea de sandwich-uri si hamburgeri. Reteta de mai jos poate fi adaptata pentru o portie sau poate fi dublata pentru a servi un numar mai mare de persoane.
Ingrediente:
-1 și jumătate ceşti de varza, tocata fin
-½ ceapa verde, tocata
-¼ de cana de maioneza
-¼ ceasca de sos de orez
-2 linguri de otet
-2 linguri de sare
-2 linguri de piper
-1 lingura de zahăr
-3 linguri de ulei
Instructiuni:
Se incepe prin curatarea varzei crudă și tocarea ei fin. Ceapa verde se taie in bucati mici și se adaugă in bolul de varza.
Intr-un vas separat se amesteca maioneza, sosul de orez, otetul, sarea, piperul, zaharul si uleiul. Compozitia trebuie amestecata bine pana la omogenizare.
Se adauga compozitia amestecata la varza si ceapa din bol, amestecand in bolul original.
Se acopera bolul si se lasa salata Coleslaw sa stea la frigider timp de 1-2 ore inainte de servire pentru a se dezvolta gustul.
Salata Coleslaw este gata pentru servire si poate fi servita la orice fel de masa sau poate fi folosita la prepararea de sandwich-uri si hamburgeri.
Acesta este un mod simplu si delicios de a prepara salata Coleslaw. Se serveste proaspata si poate fi o adăugare savuroasă la orice masa. Enjoy!