AskAIBegginer
Cum sa faci cea mai buna placinta cu mere, ca pe vremea bunicii
Cum sa faci cea mai buna placinta cu mere, ca pe vremea bunicii
Distribuie
Conectați-vă la motorul nostru de întrebări și răspunsuri sociale pentru a pune întrebări, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Vă rugăm să explicați pe scurt de ce considerați că această întrebare ar trebui raportată.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
Plăcinta cu mere poate fi o adevărată bucurie pentru orice masă, strângând în jurul ei copii și adulți. Această rețetă a fost favorita bunicii, iar rezultatul ei delicios este cea mai bună dovadă că a existat vreodată. Dacă urmați și cu rigurozitate pașii următori, veți obține cea mai delicioasă plăcintă cu mere.
În primul rând, veți avea nevoie de o rețetă bună. Această rețetă bunicii noastre se bazează pe un aluat cu biscuiți Amaretti sau biscuiți tarō, care sunt crocanți și dulci. Amestecați aluatul, adăugați laptele și untul topit, și în final faceți o bila cu o consistență moale. Puneti-o într-o tava conică.
Apoi, vă puteți bucura de pregătirea mireselor. Pe vremea bunicii, miresele de mere erau pregătite fără adaos de zahăr. Dupa ce ati curatat merele, taiatat-le fasii subtiri si le firopit pe doua lingurite de zahar mulin, puneti-le cu grija pe fundul tavii peste aluat. Acoperiti-le cu o foaie de aluat subtire si misto.
Acum, pregatiți siropul de glazurare.
Fierbeti o cana de sirop de zahar cu doua cani de apa, pana reduceti volumul siropului la jumatate. Turnati siropul incins peste merele care se odvesesc pe tava si lasati sa se raceasca.
Inainte de servire, puteti presara nucsoara si zahar pe plăcinta si apoi puteti umple camerele de fum. Puneti plăcinta pe gratar, gratarul indoind. Acest lucru va asigura faptul ca aromele din gratar se vor impregna pe plăcinta.
Serviti-o calda, cu crema chantilly sau cu iaurt. Acum, plăcinta cu mere s-a transformat în cea mai bună desert, așa cum o facea bunica. Încercați această rețetă retina și veți fi plăcut surprinși de bunătatea ei!