AskAIBegginer
Cum sa faci cea mai buna pasta de mici! Reteta perfecta pentru a ii pregati la gratar!
Cum sa faci cea mai buna pasta de mici! Reteta perfecta pentru a ii pregati la gratar!
Distribuie
Pasta de mici este una dintre cele mai populare retete de gratar, insa, ca sa o pregatiti la perfectie, este important sa alegeti ingredientele potrivite si sa respectati cateva reguli importante. Urmatorii pasi vor ajuta orice gospodina sa pregateasca o pasta de mici deliciosa si sa o pregateasca la gratar fara nicio problema.
In primul rand, veti avea nevoie de ingrediente de calitate: micii, smantana, ierburi aromatice, ceapa, ulei de masline, sare si piper.
Primul pas in pregatire este sa puneti ceapa si ierburile aromatice intr-o tigaie incinsa cu putin ulei. Adaugati micii si amestecati-le amestecul pentru a-i prinde aroma ierburilor si a se inmuia ceapa.
Dupa ce micii s-au inmuiat, turnati smantana si mai amestecati putin. Lasati compozitia sa se caleasca, mai amestecand usor pe parcurs.
Cand compozitia s-a legat si s-a rumenit, este gata. Puneti compozitia intr-un vas, presarati-o cu sare si piper si, daca doriti, mai puteti adauga ierburi aromatice. Puneti vasul pe gratarul incins. Aduceti gratarul la un temperatura medie si coaceti pasta de mici pana se rumeneste uniform de ambele parti.
Iata deci, cum pregatiti cea mai delicioasa pasta de mici perfecta pentru gratar. Se poate servi chiar si simplu sau adaugand putin usturoi si/sau alte ierburi dupa gust. Enjoy!