AskAIBegginer
Cum sa faci copilirea rosiilor si cu ce le stropesti dupa acest proces
Cum sa faci copilirea rosiilor si cu ce le stropesti dupa acest proces
Distribuie
Rosiii sunt una dintre cele mai versatile legume, care poate fi preparata in mai multe feluri. Poate fi folosita la salate, sosuri, supe sau chiar la gatit. Cu toate acestea, unii oameni se tem sa foloseasca rosii crude din cauza posibilitatilor de imbolnavirea cu prezenta microbesi in supa, aa ca aceleasi rosii sunt adesea coptite inainte de a fi folosite in preparate culinare. Coptirea rosiilor este una dintre cele mai bune metode de eliminare a microbilor si de a adauga o aroma excelenta produselor culinare. Iata cum trebuie sa faceti asta:
In primul rand, trebuie sa pregatiti rosiile pentru coptire. Acest lucru poate fi facut prin curatarea lor si taiat in jumatate, liniile apoi in sferturi. Dupa aceea, luati cateva linguri de ulei de masline si presarati-l deasupra rosiilor, adaugand si cativa zarzavaturi sau condimente.
Urmatorul pas este sa puneti rosiile intr-o tava de cuptor. Acest lucru se face pentru a se asigura ca va obtine o consistenta uniforma la final. Inainte de a le pune in cuptor, folositi o periuta de dinti umeda pentru a sterge excesul de ulei si sa temperatura in cuptorul electric sau cu gaz ar trebui sa fie setata la 375 grade Fahrenheit. Acest lucru va asigura ca rosiile sunt coapte uniform.
Lasati rosiile in cuptor timp de 20-25 de minute. In acest timp, le puteti tureata chiar si cu un carlig de pui. Asta va dura aproximativ 10-15 de minute, timp in care rosiile se vor putea fragezi.
Dupa ce ai scos rosiile din cuptor, lasa-le sa se raceasca. Cand acestea sunt pregatite, puteti stropi coptura cu ulei de masline sau zeama de lamaie. Acest procedeu va adauga o aroma atractiva si nutritiva preparatului culinar. Se poate folosi si o combinatie de sos de soia, suc de lamaie si ulei de masline pentru a da mancarurilor un gust si mai placut.
Dupa ce ai copt si stropit rosiile, sunt gata pentru a fi utilizate in reteta ta preferata. Acest tratament delicat ar trebui repetat inainte sa folositi rosiile din sera. Acest procedeu previne imbolnavirea si imbunatateste gustul produselor alimentare.