AskAIBegginer
Cum sa folosesti verdeturile in bucatarie si la ce mancaruri
Cum sa folosesti verdeturile in bucatarie si la ce mancaruri
Distribuie
Conectați-vă la motorul nostru de întrebări și răspunsuri sociale pentru a pune întrebări, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Vă rugăm să explicați pe scurt de ce considerați că această întrebare ar trebui raportată.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
se pot asocia
Verdeturile sunt o excelenta sursa de vitamine si minerale, fiind recomandate pentru aparitia unor afectiuni precum cele cardiovasculare. Acestea au un aport nutritiv important pentru organism si sunt adesea folosite pe post de garnitura, insa pot fi si ingrediente principale ale unor mancaruri savuroase. Daca doriti sa le incorporati in preparatele tale, iata cateva suprapuneri pe care le puteti face si ce mancaruri pot fi asociate cu ele.
Salata de fructe de padure si varza kale. Aceasta combinatie s-a dovedit a fi una perfecta pentru o salata, avand un gust revigorant si o textura crocanta. Toarna putina lamaie si miere peste ea pentru un plus de savoare si foloseste varza kale sub forma de frunze fierte pentru a adauga un plus de aroma amarui.
Pieptul de pui cu cartofi si spanac. Este un fel clasic de mancaruri, care va aduce satisfactie si-ti va lisa incantat de aroma intensa si de textura vaporoasa a cartofilor. Se poate servi la masa de seara si poate fi sprasonat abundent cu spanac proaspat, asa incat sa-i ofere acea savoare caracteristica.
Couscous cu legume. Couscous-ul este perfect in compania verdeturilor si poate fi combinat cu nelipsitele rosii, ardei si ceapa. Pune-le pe acestea la fiert cu apa si aromatizeaza-l cu ierburi si condimente. Aceasta va oferi un gust delicios, care se va asocia perfect cu afinele, sau alte fructe de padure.
Tocana de ciuperci cu broccoli si spanac. Aceasta mancare, datorita verdeturilor adaugate, ofera o savoare proaspata si o textura densa. Tocana se poate servi cu orez sau nuci, in functie de preferinte.
Ciorba de legume. Ciorba sau supa, are potentialul de a transforma verdeturile in cele mai delicioase mancaruri. Adauga lucerna, spanac, usturoi verde si ceapa si aromatizeaza-o cu nucsoara, rozmarin sau alte arome recomandate. Uite si o reteta veche de ciorba de legume care va fi incantator de savuroasa.
E bine sa folosesti in cat mai multe preparate verdeturile, dar cu moderatie, datorita aportului caloric pe care il aduc. Tine cont si de faptul ca verdeturile sunt foarte sensibile si ar trebui sa le fierbi numai in cantitati mici si fara sa le prajesti peste masura, deoarece ar putea pierde foarte multe din nutrientii adusi.