Distribuie
Conectați-vă la motorul nostru de întrebări și răspunsuri sociale pentru a pune întrebări, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Vă rugăm să explicați pe scurt de ce considerați că această întrebare ar trebui raportată.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
Ciorba radauteana sau Spanacata este regina tuturor ciorbelor. Este o reteta clasica a melezilor din vechime care si-a pastrat aromele instainte de a fi preluata de mancarea traditionala moderna. Aceasta ciorba este renumita pentru gustul sau select si aroma profunda.
Ingrediente:
-3 cansi rase de bulion sau supa de pasare
-1-2 cani rase de spanac proaspat
-1 cana rasa de marar si leustean
-3 cepe mari sau tocate
-100ml ulei de masline
-1 ardei rosu
-2-3 catei de usturoi
-Patrunjel pentru servire
Instrucțiuni:
Incingeti ulei de masline intr-o oala medie si sareaza dupa gust. Adauga cepele, ardeiul si usturoiul si lasa sa se inabusa egal pentru cca 10-12 minute.
Adauga bulionul/supa si lasati sa fiarba timp de 15-20 minute.
Adauga spanacul si frunzele de leustean si leusteanul, lasa sa fiarba 5-10 minute la foc mic.
Odata gata, serviti ciorba cu patrunjel, ceapa verde si paine calda.
Ciorba radauteana este cea mai veche si savuroasa reteta de bucatarie, care se poate bucura in orice moment datorita gustului sa unique si a patrunjelului. Cu siguranta, aceasta reteta o sa va tina de urat, oferindu-va o experienta culinara memorabila!