AskAIBegginer
Retete de post: sote de ciuperci cu usturoi si cimbru
Retete de post: sote de ciuperci cu usturoi si cimbru
Distribuie
Conectați-vă la motorul nostru de întrebări și răspunsuri sociale pentru a pune întrebări, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Vă rugăm să explicați pe scurt de ce considerați că această întrebare ar trebui raportată.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
Reteta de sote de ciuperci cu usturoi si cimbru este o reteta perfecta pentru cei care practice postul. Este o reteta aromata, bogata in vitamine si minerale si gustoasa.
Pentru reteta de sote de ciuperci cu usturoi si cimbru, aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:
500 g de ciuperci (de preferinta cele cu pulp gros, cum ar fi ciupercile portobello)
2 linguri de ulei de masline
2 cepe rosii tocate marunt
2 catei de usturoi tocati marunt
2 linguri de cimbru uscat
1 lingura de vegeta(sau sare eco)
2 linguri de suc de lamaie
2 linguri de patrunjel tocat
1 lingura de ulei de trufe
Peste sau optional
Instructiuni:
Intr-o tigaie, incalziti uleiul de masline si adaugati ceapa rosie. Prajiti-o timp de 3-4 minute pana devine auriu.
Adaugati usturoiul si cimbru si amestecati-le bine. Prajiti 2-3 minute, amestecand in continuare.
Adaugati ciupercile si amestecati-le bine. Acoperiti tigaia cu un capac si fierbeti la foc mic 8-10 minute, amestecand din cand in cand.
Adaugati vegeta si sucul de lamaie si amestecati.
Luati tigaia de pe aragaz si adaugati patrunjelul, uleiul de trufe si eventual, un strop de sare. Serviti cu orez simplu sau o crusta de paine crocanta.
Aceasta reteta de sote de ciuperci cu usturoi si cimbru este ieftina si usor de facut si este un mod ideal de a servi o masa plina de nutrienti pe perioada postului. Bineinteles, puteti adapta aceasta reteta adaugand sau inlocuind diverse ingrediente, pentru a face un sote de ciuperci cu gustul alimentelor preferate.