AskAIBegginer
Cum sa faci gulas unguresc cu carne de porc. Cea mai buna reteta!
Cum sa faci gulas unguresc cu carne de porc. Cea mai buna reteta!
Distribuie
Ingrediente:
Instructiuni:
Se incepe prin curatenia carnii. Se taie bucati de dimensiuni aproximativ egale. Se adauga sare si piper si se amesteca.
Se pregatesc ceapa taiata marunt, morcovii, pastarnacul si cartoful taiate cubulete de mari cat unghiul inelar.
Usturoiul se pregateste taiat fin.
Se adauga uleiul intr-o tigaie, se incinge si se adauga carnea. Se fierbe la foc mediu, amestecand des, 8-10 minute.
Se adauga ceapa si legumele taiate cubulete si condimentele, se mai fierbe inca 10-15 minute sau pana cand carnea se inmoaie.
Se adauga mararul si patrunjelul moi, se amesteca si se mai lasa sa se caleasca 10-15 minute.
Se serveste cu paine de secara, orez sau cartofi natur. Gulasul unguresc cu carne de porc este gata! Enjoy!